top of page

STUDIO NEWS: Duben 2022

Aktualizováno: 5. 4. 2022

Téma měsíce: Očista

Opravdu může jóga pomoci očistit a detoxikovat tělo? Pojďte s námi v měsíci dubnu odložit nejen zimní vrstvy oblečení, ale očistěte své tělo i mysl od všeho starého a nepotřebného a připravte se tak na nové ještě nevyklíčené jaro.

děti Indie

Možná už jste se setkali s tvrzením, že některé jógové pozice, jako jsou například rotace, detoxikují tělo. Stejně tak jste možná zaslechli, že pot při józe značí očištění těla od toxinů.


Věděli jste ale, že mnohem efektivnější cestou, jak tělo zbavit všeho škodlivého jsou ověřené jógové očistné techniky? Naše majitelka Katka Prýmková, která studovala a nadále studuje tradiční jógu u indických mistrů, pro vás připravila praktické články pro začínající a nebo již pokročilé jogíny.


Vyzkoušejte naše dubnové události, které nastartují vaší jarní jógovou očistu


s Terkou Bicanovou - 8.4. od 18:00

Třídílný kurz vás naučí odlehčit svůj nejen jarní jídelníček, aniž byste z něho ztratili chutné pokrmy a důležité živiny. Terka se podělí o její tajemství tak, aby i vaše stravovací návyky byly radostí a ne starostí.


s Gabčou Fialovou - 8.4. od 18:00

Dvouhodinová lekce speciálně připravená na nastartování jarní očisty těla i mysli. Propojení jógových technik a pozic s jarně laděnou aromaterapií, to může být vás plán na dubnový páteční večer.


s Martinou Minaříkovou - 22.4. od 18:00

Odkud jinud čerpat energii než z přírody? Přijďte si užít jarně laděné plynutí na podložce s Martinkou, která si pro vás připravila dvouhodinový speciál, ve kterém se pomocí dechu a pohybu postupně propojíte se svým tělem, Matkou zemí a přírodou (protože i my jsme její součástí).


s Terkou Katolickou - 24.4. od 15:00

Ne nadarmo se říká, že střed těla je sídlem našeho vnitřního ohně (agni), který rozdmýchává energii a podporuje tak přirozené očistné procesy v těle. Jak zajistit, aby byl “core” správně zapojený a funkční? To vám prozradí naše zkušená fyzioteraputka.


s Kubou Bláhou - 24.4. od 18:00

Třešničkou na dortu měsíce dubna bude dvouhodinová masterclass v tradičním indickém provedení. Je to právě Hatha jóga, díky které známe všechny očistné techniky. Kuba se ve své nedělní masterclass zaměří kromě dechových technik a cvičení ásan také na očistnou techniku Trátaka.


Navštěvujete raději otevřené lekce ve studiu?

Naši letoři si pro vás vytvořili speciálně sestavené očistné lekce, v rozvrhu je najdete pod tematickou zelenou barvou. Lekce jsou samozřejmě Multisport friendly nebo za standardní ceny studia.

V dubnu take otevíráme

Jak jinak nastartovat tělo než pravidelnou dávkou jógy?


Nebo se můžete ponořit do nejhlubšího studia jógy

A stát se jedním z nás. V dubnu začíná nový běh velmi oblíbeného kurzu Instruktor jógy. Většina studentů se do kurzu přihlašuje právě, aby prohloubila svou dosavadní praxi nikoliv s hlavním záměrem učit. I když nikdy neříkejme nikdy.


startuje pátek 29.4.


Připravované akce u nás ve studiu můžete vždy aktuálně sledovat na KURZY A WORKSHOPY

181 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
1606366_633886606671294_1763616045_o.jpg

Ahoj, děkuji, že jste zavítali na tento blog

Který píšu od srdce tak, jak věci vnímám v daný okamžik nebo tak, jak jsem je prožila na svých nikdy nekončících cestách do mé milované Asie. Děkuji, že máte otevřenou mysl a snad vám některé řádky budou inspirací na vaší cestě, ať už se vydáte kamkoliv. 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page