top of page

STUDIO NEWS: Červen 2022

Téma měsíce: Lehkost

Červen, léto v plném proudu, čerstvý letní vzduch, spousta dlouhých slunečných dnů, co chybí? Snad už jedině jóga. I tento měsíc jsme pro Vás vybrali téma: lehkost nebo také svěžest, dobrá nálada a radost. To vše s námi můžete v měsíci červnu zažít na podložkách a tentokrát i mimo ně.

děti Indie

Rozhodli jsme se odlehčit Vaší peněžence, aby zbylo více peněz na zážitky. Proto od 1.6. až do konce letních prázdnin spouštíme LETNÍ PERMANENTKU NA JÓGU.

Za cenu 1500,- získáte 10 vstupů na všechny otevřené lekce.

Zakupte si ji na recepci našeho studia.


Vyzkoušejte naše červnové události:


s Terkou Bicanovou - 3.6. od 18:00

Ze všech návodů a rad "odborníků" na internetu už jde hlava kolem. Přijďte na workshop s odbornicí na dané téma, která vás přesvědčí o tom, že zdravé stravování je snazší než si myslíte. Workshopem vás provede zkušená nutriční terapeutka.

s Hynkem Novákem - 12.6. od 16:00

Zajímají tě stoje na rukou a na hlavě? Nemáš čas nebo chuť chodit na pravidelné lekce a chceš se je učit doma? Jde ti hlava kolem z Youtube a Instagramu, odkud se na tebe valí co všechno dělat a nedělat, aby to konečně šlo? Pak je pro tebe tento workshop ideálním odrazovým můstkem, díky kterému pochopíš, jakou metodiku zvolit a tím dát svému tréninku konečně správný směr.


V červnu začínají letní prodloužené nedělní lekce:

Naši lektoři si vytvořili speciální 90minutové lekce pro vaše blaho, přijďte vyzkoušet zase něco nového. A co víc? Lekce jsou dostupné na Multirpostku nebo za cenu hodinové lekce.

Hledáte opravdové odlehčení? Pojeďte s námi na jógové víkendy.


29.7. - 31.7. se Zuzkou Koudelkovou

V krásném prostředí hor můžete načerpat tolik potřebný klid a sílu. Zažijte radost z pohybu nejen na jógamatce, ale i na výletech a dopřejte si možnost nabrat do plic čerstvý horský vzduch.


2.9. - 4.9. s Terkou Bicanovou

Srdečně vás zveme na víkendový pobyt, ve kterém se snoubí jóga, příroda i zasloužený relax. Je určený pro všechny, kteří si chtějí odpočinout a být chvíli jen sami se sebou. Vyzkoušet lekce jógy nebo prohloubit svojí dosavadní praxi. Pro všechny milovníky hor a výletů v přírodě.


23.9. - 25.9. s Gabčou Fialovou

Zdraví, pohodu a skvělou náladu podpoříme lekcemi Aroma jógy, spojené s dechovými i relaxačními technikami. Pro všechny milovníky hor a výletů v přírodě. Horské prostředí je ideálním místem pro ty, kteří potřebují na chvíli opustit město, odpočinout si a načerpat sílu z přírody.


Nebo na neuvěřitelnou dovolenou s jógou. Na léto jsme pro vás připravili:


12.9. - 19.9. s Katkou Prýmkovou

Pojeďte si společně prodloužit léto a dokonale se zrelaxovat do nejstarších lázní v Itálii. Zdejší termální prameny mají blahodárný účinek na léčbu ženských orgánů. Dále se zne léčí všechny kožní nemoci a pohybový aparát. Poznávací zájezd s nabitým programem si pro vás připravila velká milovnice tohoto ostrova Katka Prýmková, pro více informací se můžete obracet přímo na ní.

25.10. - 3.11. s Gabčou Fialovou

Jedinečná kombinace plážového pobytu, zdravé jógy a safari. Užijte si lenošení na pláži, zklidněte se pomocí jógy se skvělou Gabčou Fialovou. Na tři dny se společně vydáme na pravé africké safari, protože bez safari by to nebyla ta pravá Keňa.


Připravované akce u nás ve studiu můžete vždy aktuálně sledovat na KURZY A WORKSHOPY

115 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
1606366_633886606671294_1763616045_o.jpg

Ahoj, děkuji, že jste zavítali na tento blog

Který píšu od srdce tak, jak věci vnímám v daný okamžik nebo tak, jak jsem je prožila na svých nikdy nekončících cestách do mé milované Asie. Děkuji, že máte otevřenou mysl a snad vám některé řádky budou inspirací na vaší cestě, ať už se vydáte kamkoliv. 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page